Book now on Airbnb
0 kpl 0

Maksuehdot

TILAAMINEN

Valitse tuotteet verkkokaupan valikoimasta valiten tai täyttäen ja lopuksi tarkistaen huolellisesti mahdolliset lisäpalvelutiedot sekä kappalemäärät tai varauksen kesto, ja siirry kassalle.

Täytä tietosi huolellisesti lomakkeelle. Puhelinnumero kirjoitetaan yhteen ilman sulkeita, väliviivoja tai välilyöntejä.

Tarkista ja vahvista tilauksesi. Tilausvahvistus lähetetään lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Siirry Checkout-maksupalveluun ja maksa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Tilaus vahvistetaan vasta kun maksu näkyy järjestelmässämme.

Tilaajalle lähetetään tilaamisen jälkeen vastaanottovahvistus lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. On hyvä huomioida, että vahvat roskapostisuodattimet voivat joskus lajitella vahvistusviestin roskapostikansioon. Kun tilaus on vahvistettu, tilaajalle lähetetään viesti lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiin.

Asiakkaan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Palveluntarjoaja ei vastaa asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista.

MAKSUTAVAT
Verkkolahjan ostokset voi maksaa pankkimaksulla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla.

PANKKI- TAI MAKSUKORTTIMAKSAMINEN
Maksu tilauksesta suoritetaan verkon kautta käyttäen Checkout Finland Oy:n maksupalvelua: Valittavissa ovat kaikki kotimaiset pankkimaksut ja maksukorteista Visa, Visa Electron sekä Master Card. Maksuprosessissa käytetään salattua yhteyttä. Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot